Tervetuloa!

studio@studio360.fi

Puh. arkisin klo 10 - 20
040 7479934

Tietoa palvelustamme

Studio360 on tamperelainen yritysvalokuvauksen ja panoraamakuvauksen erikoisliike. Teemme panoraamakuvauksia ja 360° virtuaalikierroksia julkisissa ja yksityisissä tiloissa. Kuvaukseen käytämme erikoislinssiä ja HDR-tekniikkaa, joka mahdollistaa vaikeidenkin valaistusolosuhteiden näkymisen realistisesti. Panoraamakuvien koko on keskimäärin 13200 x 6600 pikseliä eli noin 87 megapikseliä.

 

Mitä kuvaamme

Kuvaamme liiketiloja, kauppakeskuksia, liikuntapaikkoja, ravintoloita, hotelleja, tapahtumia ja mitä vain julkisia tiloja, missä virtuaalikierroksesta on hyötyä käyttäjälle tai asiakkaalle.

 

Studio360 on erikoistunut kehittämään yritysten online-markkinointia ja näkyvyyttä tuomalla yritysten ilmeen esiin virtuaalikierroksen avulla. Google My Business -virtuaalikierros mahdollistaa asiakkaan liikkumisen virtuaalisesti yrityksen tiloissa Google Street View -palvelusta tuttuun tapaan. Yksityisten tilojen esittelykierrokset taas tallennamme omalle kotisivullemme.

 

Voit linkittää tekemämme virtuaalikierroksen myös yrityksen omalle nettisivulle, jolloin potentiaaliset asiakkaat pääsevät oman kotisivunne välityksellä tutustumaan yrityksenne sisätiloihin.

 

Kuvaamme myös yksityisasuntoja, vuokrattavia mökkejä, loma-asuntoja yms. Virtuaaliesittelyn avulla asiakkaat näkevät helposti tilojenne sopivuuden heidän käyttötarkoitukseensa. Yksityisasuntojen panoraamakuvia ei saa tallentaa Googlen palveluun, joten tallennamme ne omalle kotisivullemme, jonka voit linkittää käyttötarkoituksesi mukaisesti.

 

Lisäksi voimme ikuistaa erityisiä tilaisuuksia.

  • Hääpaikkasi kuvautuksella saat ikimuistoisen virtuaalikierroksen häiden ainutlaatuisesta tunnelmasta ja tarkoin harkitusta koristelusta.
  • Rakennustyömaan kuvauksella saat näytettyä mahdollisille asiakkaillenne yrityksenne rakennustyömaan siisteyden ja panostuksenne työturvallisuuteen.
  • Vain mielikuvituksesi on rajana!

 

Emme työskentele Googlelle, vaan tarjoamme yritysvalokuvauspalvelua Googlen määrittämillä välineillä ja työmenetelmillä.

 

Mitä 360° kuvauspaketti sisältää

1) My Business -virtuaalikierroksen tekemiseksi yrityksenne tulee kirjautua Google My Business- palveluun. My Business -tilin tekeminen on ilmaista ja saa lisäksi yrityksenne näkymään Google Maps- palvelussa kartalla. Lisäksi Google My Business- palvelun avulla yritys saa Google+ -yrityssivustot käyttöönsä. Voit tehdä tilin itse, mutta autamme myös mielellämme vaiheittain tilin tekemisessä. Aikaa tähän kuluu vain muutamia minuutteja.

 

2) Ota yhteyttä Studio360:een ja sovi kuvausaika.

  • Liiketilan ei tarvitse olla suljettuna kuvauksen aikana, koska kuvissa näkyvien henkilöiden kasvot sumennetaan jälkikäsittelyssä.
  • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kuvaus kannattaa kuitenkin järjestää juuri liikkeen auettua tai hieman ennen sulkemisaikaan, jolloin tiloissa on vähemmän ihmisiä.
  • Kuvauksen kesto riippuu kohteesta, mutta useimmiten 30 – 60 minuuttia riittää.
  • Toimimme Etelä-Suomen alueella. Tampereen alueella emme veloita matkakuluja.

 

3) Kuvauksen jälkeen yhdistämme panoraamat ja jälkikäsittelemme kuvat digitaalisesti parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi. Intergroimme valmiin virtuaalikierroksen Google Mapsiin ja Google My Business -sivuunne kahden viikon sisällä.

 

Google Street View -virtuaalikierros tarjoaa ennennäkemättömät markkinointimahdollisuudet yrityksellenne vain murto-osalla tv- tai radiomainoksen hinnasta. Virtuaalikierros on saatavilla Googlessa aina. Virtuaalikierrokset säilyvät Googlessa ilmaiseksi, eikä palvelussa ole kertamaksun lisäksi mitään muita maksuja.